RESULTATS CAP DE SETMANA

1ra DIVISIO JUVENIL
LLORET COSTA BRAVA CUFS A 3 FS VILAFANT 3
El Vilafant ha vist com al darrer segon se li escapaven dos punts en un desplaçament a priori difícil , el partit ha començat amb els dos equips imprecisos sense que cap tingues el control , al Vilafant li costava molt adaptar-se al parquet , fins que al minut 6 en una bona sortida de pressió Jawad deixava a Moha al segon pal per fer el 0-1 , a partir d’aquí els visitants ja tenien mes control i sortien millor a la contra , al min 14 Ayoub finalitza be un contra el porter per posar el 0-2 i al min 22 rematant un corner des de fora l’àrea el Lloret fa el 1-2 abans del descans , la segona part continua amb el mateix guio sense un dominador clar i en un contraatac el porter visitant te d’agafar a pivot del Vilafant que anava sol cap a porteria , l’àrbitre l’expulsa , el Vilafant no pot aprofitar la situació de superioritat del dos minuts , que per error arbitral després reconegut nomes va ser d’un minut i a partir d’aquí el Lloret va jugar amb porter jugador , restaven 8 minuts , Guillem des de 35 metres va marcar el 1-3 , faltant cinc minuts el Lloret va fer el 2-3 i al min 51 va marcar el 3-3 , seguidament l’àrbitre va xiular el final.
Alineació del FS Vilafant : Moha P , Dani , Jawad , Ayoub 1 , Gerard , Guillem 1 , Zou , Moha , Max.

1ra DIVISIO CADET
FS VILAFANT 3 SANT JULIA DE RAMIS B 3
Partit molt bo de tots que han donat una bona imatge tant a nivell defensiu com ofensiu , el Sant Julia ha treballat be el joc 4-0 i en un desajust defensiu s’ha avançat al marcador 0-1 al minut 10 , a partir d’aquí el Vilafant es fa amb el control i porta el pes del joc , Gerard , un autogol i un altre de Guillem fa que s’arribi al descans amb el 3-1 al marcador amb molt bones sensacions per part local , la segona segueix igual però el Vilafant no marca en clares ocasions i els visitants comencen a igualar el joc aconseguint el 3-2 , el Sant Julia pressiona i el Vilafant intenta mantenir la línia i sortir de la pressió però en els darrers instants els visitants fan el 3-3 en una pilota que toca el porter i entra plorant malgrat l’esforç dels defensors de treure la pilota sobre la línia , tot i l’empat Leandro esta satisfet per el treball de l’equip que avui no ha tingut sort.
Alineació del FS Vilafant : Eric , Guillem 1 , Gerard 1 , Iker , Boris , Dani , Eloy.

2na DIVISIO INFANTIL
TORDERA PARC ATH B 2 FS VILAFANT 7
El partit comença amb dos gols molt matiners dels locals amb dos xuts exteriors , 2-0 min 5 , el Vilafant reacciona i amb paciència es fa amb el control del joc creant clares ocasions de gol encara que sense encert , després de pujar la pressió arriba el 2-1 obra de Ferran després d’anticipar-se tallant una passada i marcant , de seguida Edu en dues grans recuperacions envia la pilota a la xarxa amb molt bones definicions ,així s’arriba al descans amb el 2-3 al marcador , la segona part segueix igual amb possessió del Vilafant i ara encara amb moviments mes rapits i mes intensitat ,el que fa que Hugo marqui dos gols pràcticament iguals amb passada de Moha al segon pal , a continuació Moha en una gran acció envia la ilota al costat del pal i finalment una bona combinació canvi ala –pivot Roger envia la bola a Edu que tallant per el centre fa el definitiu 2-7 en el que seria el seu hattrick particular , molt bones sensacions i gran joc avui del infantil del Vilafant.
Alineació del FS Vilafant : Joan , Hugo 2 , David Sajs, Moha 1 , Adrián , Ferran 1 , Edu 3 Roger.

2na DIVISIO ALEVI
INTERESPORTIU MALGRAT B 4 FS VILAFANT 2
Primera part on els locals han tingut mes ocasions , el primer gol els locals de xut exterior ha tingut resposta de Hugo que ha marcat l’empat després que Adrià lluites una pilota al mig del camp , a la segona part un mal posicionament després de no replegar be ,el Malgrat marcava el 2-1 fent un 1×1 contra Pere, Adrià ha fet el 2-2 , el Malgrat ha marcat el 3-2 i el 4-2 quan el Vilafant anava al atac i no ha replegat . Toca refer-nos i entrenar per rebre el líder el proper partit.
Alineació del FS Vilafant : Père, Iago, Josep , Juanfran , Miguel Angel , Adrià 1 , Hugo 1 , Nil Fernàndez.

LLIGA PROMOCIO BENJAMI
EFS PALAFOLLS C 6 FS VILAFANT 7
Partit molt disputat amb bon joc dels dos equips ,tot i que al començament li ha costat entrar en el partit el Vilafant ha pressionat be i mica en mica a pujat el ritme i ha aprofitat millor les ocasions per guanyar ajustadament en una pista molt complicada , Carles ha fet el seu hattrick particular.
Alineació del FS Vilafant : Genis , Victor 1, Bruno 1, Raul , Carles 3, Haytam 1 , Ian , Biel , Alex 1 , Marcos.

Deja una respuesta