RESULTATS CAP DE SETMANA

SENIOR
FRICAFOR FS VILAFANT 4 – BLANESPORT 4
Partit en que el Vilafant rebia el cuer amb baixes importants i amb l’oportunitat de seguir al grup capdavanter de la lliga de Primera , tot i començar be els locals no han pogut aguantar els tres punts , el partit va començar be per els locals , Eric al min. 3 feia el 1-0 amb jugada individual per banda amb xut creuat , el domini era del Vilafant , el Blanesport nomes ho intentava amb insistència amb xuts de llarga distancia que si be molt potents sense trobar porteria, el Vilafant robava pilotes i sortia vertical però sense precisió en el remat final , fins a dos cops a rematat fora després de superar el porter , el Blanes empatava al min 9 i Aleix feia el 2-1 amb el que s’arribaria al descans , la segona part comença de la millor manera per el Vilafant , jugada d’inici treballada i gran gol d’Aleix , el joc continua amb la mateixa dinàmica fins el min 32 en que els visitants fan el 3-2 , dos minuts mes tard Eric amb un altre gran xut creuat fa el 4-2 , a partir d’aquí el Vilafant cedeix terreny i el Blanesport comença a pressionar mes amunt creant problemes als locals per sortir , tot i això el Vilafant ha tingut dos o tres contres molt clares que no ha resolt per sentenciar i en el últim minut i jugant amb porter jugador el Blanesport ha pogut empatar el partit amb un gol faltant 14 segons.
Alineació del Fricafor FS Vilafant : Sergi , Leandro , Aitor , Dani ,Jaouad , Karim , Eric 2 , Aleix 2 , Moha i Rubèn

JUVENIL
FS VILAFANT 1 INTERESPORTIU MALGRAT A 11
Partit dominat clarament per el Malgrat sobretot en contundència tant en defensa com en atac , els visitants que aspiren al campionat han sortit molt fort i ja als deu minuts dominaven per 0-4 amb una efectivitat altíssima , per contra el Vilafant no tenia gens de precisió en alguna arribada clara que el hagués pogut posar en el partit , al descans 0-5 , la segona a continuat igual poca efectivitat en els remats i passivitat en defensa per part local tot el contrari per els visitants, al final un clar 1-11 que demostra l’ofici dels dos equips.
Alineació del FS Vilafant : Moha P ,Sergi , Dani , Zoir, Gerard , Moha J, Guillem , Jawad , Max i Ayoub.

CADET.
ACE RIUDELLOTS 4 – FS VILAFANT 1
Partit complicat per el Cadet a la difícil pista de Riudellots i a mes amb nomes un canvi , el partit comença be amb gol de Moha, seguidament en jugada confosa els locals empaten i a la següent Gerard envia la bola al travesser, després d’uns minuts igualats els locals fan el 2-1 amb que s’arriba al descans , als primers minuts de la segona part contra ben portada per el Riudellots i gol al segon pal 3-1 , el Vilafant ho ha intentat però el porter i la falta de punteria no ha permès marcar per entrar en el partit i ha sigut el Riudellots qui ha sentenciat amb un gol mes a la contra encara el Vilafant ha tingut fins a quatre ocasions però el partit ha acabat amb el 4-1 al marcador.
Alineació del FS Vilafant : Eric Rincón , Guillem , Gerard , Moha ,Iker i Boris.

INFANTIL

FS VILAFANT 4 – FS PALAMOS 2
Partit molt igualat amb un Palamós que es trobava `per sobre el Vilafant a la classificació i que ha començat marcant , amb el 0-1 els locals no s’han posat nerviosos i han reaccionat amb bon joc i ocasions , han tingut paciència i fent bones sortides de tres que tenien treballades , Roger amb un bon punxó empatava el partit i Hugo en una contrafeia el 2-1 i un minut abans del descans Edu marcava el 3-1 amb un gran gol de mitja pista , a la segona el Palamós ha tingut mes possessió però en una contra Adrián feia el 4-1 que donava la tranquil·litat , finalment el Palamós marcava el 4-2 definitiu amb un bon xut llunya. Bon partit de l’infantil que per fi recull els fruits del treball en forma de resultats.
Alineació del FS Vilafant: Joan , Hugo 1 , David Sajs , Ferran , Adrián 1 , Edu 1 , Roger 1.

ALEVI
SANT JULIA DE RAMIS 5 – FS VILAFANT 4
Primera part molt seriosa del Vilafant que ha remuntat el gol inicial del Sant Julia amb gols de Nil Fernàndez i Mach , amb bon joc s’arribaria al descans , la segona part comença amb pressió local que marca tres gols en dos minuts i capgira el marcador , amb un parell de rebots i bones combinacions es posen 4-2 , el Vilafant no es rendeix i amb una bona pressió aviat fa el 4-3 i el 4-4 amb gols de Mach , el definitiu dels locals al darrer minut amb una contra ben portada dona la victòria al Sant Julia , nomes queda felicitar-los per el bon partit .
Alineació del FS Vilafant: Pere, Iago , Juanfran , Miguel Angel ,Nil Fernàndez 1, Adrià , Nil Mach 3 , Hugo.

BENJAMI
INTERESPORTIU MALGRAT 7 – FS VILAFANT 1
Partit on el Vilafant ha començat molt be ,dominant i creant fins a cinc ocasions clares que no ha finalitzat per contra el Malgrat a la primera clara marca i amb el 1-0 canvia la dinàmica , al descans 3-0 per els locals , a la segona el Vilafant ha tornat a agafar el control però dos gols seguits dels locals han trencat definitivament el partit , el 5-1 de Victor per el Vilafant ha sigut poc premi per un Vilafant que cada cop va a mes.
Alineació del FS Vilafant : Bruno , Aytam , Alex , Victor 1, Marcos , Biel i Ian.

ESCOLETA / PREBENJAMINS
FS VILAFANT 4 PALAMOS 2
Partit amb 4 quarts on tots els jugadors han pogut jugar i gaudir el màxim possible , en el primer quart ha estat el Palamós qui s’ha avançat en el marcador i de seguida a empatat Oriol després d’una passada de Nil , en el segon quart Guiu ha fet el 2-1 a passada de Xavi , així s’ha arribat a la mitja part , en el tercer quart el Palamós ha empatat a dos de falta directa i en el últim quart Xavi a través d’una bona pressió i amb una jugada individual a ampliat el marcador fins el 4-2 final . partit molt disputat per els dos equips que han fet gaudir als seus nombrosos seguidors , felicitats a tots dos equips .

Deja una respuesta