RESULTATS CAP DE SETMANA

LLIGA PROMOCIO BENJAMI

FS VILAFANT 9 QUART CFS 4

Partit on els locals han sortit adormits i al descans perdien per 2-3 , a la segona l’equip ha sortit endollat i amb bona pressió i mes ritme a anat agafant el domini i amb bones combinacions ha superat clarament al Quart , al final 9-4 . l’equip continua progressant .

Alineació del FS Vilafant : Genis , Victor 2, Bruno , Raul 1 , Carles 3, Haytam 1, Ian 1, Alex 1 , Marcos.

LLIGA SEGONA DIVISIO ALEVI

FS VILAFANT 3 GIRONA EFS B 2

A la primera part el Vilafant ha imposat el ritme i les ocasions marcant primer Juanfran després d’una combinació amb Nil Mach , tot i la possessió dels locals 70-30 %, el Girona capgira el marcador jugant al contraatac , amb el 1-2 comença la segona part i es el Vilafant el que capgira el marcador amb un gol de Nil Mach després d’una bona pressió i de Hugo fent el 3-2 , als darrers minuts els dos equips han tingut ocasions sense encert i deixant el 3-2 definitiu al marcador, Partit ben portat per l’aleví que segueix creixent partit rere partit.

Alineació del FS Vilafant : Pere , Iago, Adrià , Nil Mach 1, Miguel Angel , Hugo 1, Juanfran 1 , Nil Fernàndez.

LLIGA SEGONA DIVISIO INFANTIL

BLANESPORT C 7 FS VILAFANT 6

Partit on el domini del joc en gran part ha sigut del Vilafant que amb una defensa a mitja pista i sortint a la contra s’ha avançat 0-2 amb dos gols de Roger , els locals amb dos xuts exteriors i sense elaborar gaire han empatat , seguint amb la mateixa dinàmica Moha i Roger posen el 2-4 però abans del descans un altre xut exterior permet el 3-4 per els locals, la segona part comença amb un Vilafant endollat i es Adrián qui fa el 3-5 , els locals aprofitant el major potencial físic pressionen i creant problemes al Vilafant i capgiren el marcador amb dos gols i un tercer en pròpia porta , el Vilafant encara fa un gol que deixa e definitiu 7-6 en un molt bon partit d’un equip que tot i ser de primer any cada vegada juga millor a futsal , per els locals destacar el seu jugador numero 2 que amb una gran superioritat física ha marcat tots els gols del Blanes.

Alineació del FS Vilafant : Joan , David Sajs, Moha 2, Ferran , Roger 3, Adrián 1, Juanfran.

LLIGA PRIMERA DIVISIO CADET

FS VILAFANT 0 SANT JULIA DE RAMIS A 1

Alineació del FS Vilafant : Eric , Gerard , Iker , Boris , Eloy , Moha , Guillem.

LLIGA PRIMERA DIVISIO JUVENIL

EFS PALAFOLLS B 2 FS VILAFANT 4

Partit dominat per el Vilafant que tot i la excessiva duresa local ha tingut el control del joc amb possessions llargues i amb canvis defensius ha controlar l’atac local, Gerard al segon pal avançava als visitants i Guillem marcava el 0-2 al min 17 , el Palafolls feia el 1-2 però vans del descans Zou marcava el 1-3 , la segona part continua amb la mateixa dinàmica i Guillem finalitzant una falta marcava el 1-4 , faltant cinc minuts els locals escurcen distancies però amb el 2-4 finalitza el partit.

Alineació del FS Vilafant : Moha , Sergi , Zou 1 , Gerard 1 , Dani , Ayoub , Moha J , Guillem 2 , Jawad.

LLIGA PRIMERA DIVISIO CATALANA SENIOR

SANT JULIA DE RAMIS 4 FRICAFOR FS VILAFANT 1

Partit contra el millor equip de la categoria i que el Vilafant havia preparat a consciencia i això s’ha notat a la pista , encara que en la primera aproximació perillosa els locals han marcat el 1-0 amb un golas per l’escaire , l’equip de Roberto ben posicionat amb defensa i amb un joc ràpid amb bons moviments aconsegueix empatar amb gol de David a passada de Leo i te diverses ocasions clares per avançar-se però amb falta de definició i es el Sant Julia qui marca en una jugada sense perill el 2-1 amb que s’arriba al descans , a la represa mes domini local però el Vilafant defensa be i surt a la contra amb bons moviments , amb el joc equilibrat arriba el 3-1 amb un xut de 15 metres que després de tocar el travesser rebota a l’esquena de Leo i cap dins , llavors el Vilafant puja línies i els local en un xut en semi fallo fan el 4-1 , llavors els visitants juguen de cinc amb possessió però sense suficient profunditat per crear perill , en definitiva un bon partit on el Vilafant surt content del joc però no de la definició de cara a gol.

Alineació del FRICAFOR FS Vilafant : Leandro , Sergi , Karim , Aleix , Jaouad , David 1 , Fernando , Eric , Moha , Carlos.

 

Deja una respuesta