RESULTATS CAP DE SETMANA

LLIGA PROMOCIO BENJAMI
SANT JULIA DE RAMIS NEGRE A 3 – FS VILAFANT 6
Molt bona victòria del benjamí a la complicada pista de Sant Julia, el Vilafant ha fet un gran partit superant als locals , finalitzant be les ocasions que ha creat i també amb un bon treball defensiu , els dos primers gols venen d’un bon moviment d’Alex que dona la pilota a banda i finalitzem be la jugada , la resta de gols 1×1 contra el porter ben definits , Agus al final del partit estava molt content per el treball de l’equip i la merescuda victòria.
Alineació del FS Vilafant: Genis, Victor 1, Bruno , Haytam 2, Carles 1 , Ian 1 Biel, Alex,i Marcos 1

LLIGA 2ª DIVISIO ALEVI
FS VILAFANT 7 – QUART FS 2
Partit amb una bona pressió i atenció del Vilafant , al min.7 Hugo marcava el 1-0 després d’un corner, Nil Mach feia el 2-0 després d’una bona pressió, Adrià amb una bona aturada evita el gol visitant i Mach finalitzant dos contres posava el 4-0 al marcador , abans del descans el Quart marcava el 4-1 , a la segona part la dinàmica seria semblant tot i que el Quart aprofitant una mala defensa feia el 4-2 ,Adrià i Nil Fernandez i Miguel Angel marcarien tres gols mes per deixar el definitiu 7-2 . Bon partit del Vilafant que cada vegada juga mes com equip.
Alineació del FS Vilafant : Père, Adrià 1 , Iago , Nil Mach 3, Hugo , Juan Fran , Nil Fernàndez 1, Miguel Angel 1.

LLIGA 2ª DIVISIO INFANTIL
FS VILAFANT 1 – BLANESPORT B 4
Partit on el Vilafant ha començat dominant en totes les fases del joc ,tant en atac com en defensa , ben aviat amb una bona sortida amb pivot Adri ha fet el 1-0 , els visitants nomes treballaven contraatacs i en dos xuts llunyans s’han posat 1-2 , el control era del Vilafant però no ha estat encertat de cara a porteria , abans del descans en un altre contra 1-3 per els visitants , la segona ha continuat igual ,atac constant del Vilafant però sense recompensa , per contra en un llançament llunya el Blanesport ha fet el definitiu 1-4 , tot i el resultat Eric esta content amb el treball de l’equip.
Alineació de FS Vilafant: Joan , David Sajs, Ferran , Edu , Adrian 1, Hugo , Moha i Roger.

LLIGA 1ª DIVISIO CADET
FS VILAFANT 0 – BLANESPORT A 7
Partit contra un rival de nivell superior , possiblement el millor equip de la categoria , tot i això el Vilafant ha pogut competir molt millor que a la anada malgrat el marcador abultat , molts gols venen degut a errors comesos per el cansament acumulat ja que nomes disposàvem d’un canvi i això ens ha passat factura en algun moment del partit , en general bon partit a nivell global defensant bastant be i creant ocasions que no han sabut definir.
Alineació del FS Vilafant : Eric Rincón , Iker , Boris , Eloy , Eric Martínez , Guillem.

LLIGA 1ª DIVISIO JUVENIL
FS VILAFANT 5 – FUTSAL TORDERA 2
Després de tres derrotes amb els equips capdavanters el juvenil necessitava una victòria i tot i començar una mica nerviós aviat a agafat el domini del joc , ha començat pressionant molt a dalt però ha tingut de endarrerir la línia per que el Tordera sortia directament amb el seu pivot , al min 6 Dani marcava el 1-0 al segon pal després d’una bona jugada de Moha, el Tordera empatava amb un xut llunya en que el porter local estava tapat , Guillem al min 12 i després de dos ocasions feia el 2-1 , abans del descans en un embolic a l’àrea el Tordera tornava a empatar. La segona comença amb un Vilafant mes concentrat i aviat Guillem feia el 3-2 que donava tranquil·litat , encara mes amb el 4-2 de Max vuit minuts mes tard , els darrers 5 min els visitants han jugat de cinc que el Vilafant ha defensat sense passar molts problemes , al darrer minut Moha ha fet el definitiu 5-2.
Alineació del FS Vilafant : Moha , Sergi , Gerard , Dani 1, Ayoub , Guillem 2 , Zou , Max 1, Moha 1.

LLIGA 1ª DIVISIO SENIOR
GIRONA EFS 0 – FRICAFOR FS VILAFANT 3
Partit molt important per continuar a la part alta de la classificació , el Vilafant ha sortit concentrat en defensa no deixant al Girona fer ocasions de gol , el Fricafor tenia control però per el tipus de pista i la falta de verticalitat no creava perill tampoc als locals , així es va arribar al descans amb un 0-0 que reflexava el joc de control dels dos equips , a la segona part i després de canviar un parell de conceptes i jugar amb mes ambició , així al minut 5 ja dominava per 0-3 amb gols de Eric , Carlos i Moha en uns moments de domini total , el temps anava passant i el Vilafant controlava el joc , faltant 8 min els Gironins comencen a jugar amb porter jugador però el Vilafant defensant amb ordre no passa masses problemes i aconsegueix tres punts importants tancant una molt bona primera volta en aquesta emocionant Primera Divisió Catalana.
Alineació del FRICAFOR FS Vilafant: Sergi , Leandro , Aleix , Jaouad , Aitor , Victor , Dani , Jose Angel , Carles 1, Eric 1 , Moha 1 .

Deja una respuesta