RESULTATS CAP DE SETMANA

-SENIOR 1ra DIVISIO CATALANA

FRICAFOR FS VILAFANT 3 SANTA SUSANA FS 3

Partit amb dos parts diferents , a la primera el domini ha sigut local amb bon ritme i moltes ocasions però que no ha sabut deixar el partit sentenciat , aviat Moha ha avançat al Vilafant min 4 1-0 i al min 11 Aleix amb jugada individual feia el 2-0 , el domini era del Vilafant amb diverses ocasions clares que no ha acabat de definir ,a la segona part el Santa Susana ha vist que estava viu en el partit i ha imposat el ritme que mes l’interessava i ha començat a tancar al Vilafant que li costava molt sortir després de diversos avisos al min 26 feia el 2-1 ,el domini continuava per part dels visitants, tot i això en un contraatac Carles marcava el 3-1 , amb aquest marcador el joc s’ha igualat i les ocasions es repartien però amb mes efectivitat visitant que aprofitant dos indecisions defensives del Vilafant ha pogut empatar el partit en els minuts finals.
Alineació de FS Vilafant, Leandro , Sergi , Victor , David , Jawad , Eric , Aleix 1, Moha 1, Carles 1,

-CADET 1ra DIVISIO CATALANA

FS VILAFANT 4 BLANESPORT B 1

Partit seriós del Vilafant amb un bon treball defensiu i atreviment en atac , el ritme va ser lent però constant i amb ocasions creades a partir del joc estàtic i pèrdues del Blanesport , la primera part va acabar amb 1-0 , el Vilafant conscient que un petit error li podien costar els tres punts va donar un pas endavant i va pujar el ritme fins posar-se 4-0 , al final un error en defensa va permetre el gol de l’honor visitant.
Alineació del FS Vilafant : Eric Rincon , Gerard 1 , Eric Martinez 1 , Boris , Iker 1 , Eloy 1 , Guillem.

-JUVENIL 1ra DIVISIO CATALANA

FS VILAFANT 2 TORDERA PARC FS AT 5

Resultat enganyós per el vist a la pista , primera part dominada per el Vilafant amb moltes ocasions però marcada per les errades defensives i la poca efectivitat davant porta , els visitants s’han avançat en el primer xut a porteria , després de tres ocasions clares Guillem finalitzant una bona combinació empatava el partit , en ple domini local una pèrdua de pilota fa que el Tordera marqui el 1-2 i abans del descans un xut creuat rellisca de les mans del porter local i deixa el 1-3 al marcador , a la segona els visitants surten mes ben col·locats i el domini del joc es altern , el Vilafant amb mes cor que cap no acaba rematant be cap jugada i les contres del Tordera fan mal , així arriba el 1-4 , Guillem torna a marcar i amb el 2-4 l’equip es llença endavant sense precaucions el que permet fer en una bona contra el 2-5 definitiu per el Tordera Parc.
Alineació del FS Vilafant: Moha, Sergi , Jawad , Max , Zou , Guillem Baro 2, Ayub , Moha J , Guillem Espejo .

-INFANTIL 2ª DIVISIO CATALANA

INTERESPORTIU MALGRAT B 8 FS VILAFANT 0

Partit en una pista complicada on el Vilafant ha intentat tenir la pilota i construir i els locals buscaven contraatacs aprofitant els errors en sortida de pressió , avui els nois d’Eric han estat molt imprecisos en totes les fases del joc i gracies a això el Malgrat s’ha posat 3-0 a la primera part , Xuts llunyans i contres es el resum de la segona part en que els locals amb el marcador a favor i amb la superioritat física s’han trobat molt còmodes i han eixamplat el marcador fins el 8-0 final , comença la segona fase i toca treballar per corregir aspectes tàctics i sobretot motivacionals.
Alineació del FS Vilafant: Joan, Hugo , David , Moha , Adrian , Ferran i Josep.

-LLIGA PROMOCIO BENJAMI

FS VILAFANT 3 SANT JULIA DE RAMIS VERD 7

Partit on el Sant Julia s’ha posat per davant en el marcador molt aviat i això ha marcat el transcurs del joc , el Vilafant ho ha intentat però encara falta una mica mes de treball per acabar de conjuntar l’equip per competir amb equips mes formats , però el camí es el correcte ,estem en etapa de formació i el resultat no te cap importància , ànims i a seguir .
Alineacio del FS Vilafant , Alex , Bruno ,Haytam 2 , Ian , Carles , Biel 1, Marcos.

Deja una respuesta